Børn

Tag på lærerig udflugt med nærvær og gode samtaler

(sponsoreret indhold)

Med en anderledes ramme på dagstur kommer du dit barn ved

Der er meget, som vi ikke når at tale om i den travle hverdag, og har dit barn været igennem en svær periode på grund af problemer i familien eller skolen, kan det være nødvendigt at åbne en svær samtale op. Det kan dog være svært at gøre derhjemme, særligt hvis søskende tager meget af opmærksomheden i det daglige.

Gør derfor noget aktivt på tomandshånd med barnet, så I kan genoprette et nærvær sammen og få talt om de svære ting eller blot benytte muligheden for at muntre hverdagen lidt op! Tag gerne udgangspunkt i barnets interesser og tænk i lidt mere unikke, lærerige oplevelser. København – og dens mange “øer” fx Refshaleøen, Christianshavn og Papirøen – vrimler med tilbud til alle aldre, så her bringer vi et par idéer til en fantastisk dagsudflugt.

Rundetårn og det gamle centrum – lav jeres helt egen historiske udflugt

Er dit barn optaget af historier og fiktion, kan du planlægge en udflugt, hvor virkelighedens historie flettes ind i nutiden. Find inspiration i podcasts og historiske tvudsendelser, fx kan det populære og overraskende spændende “Kongerækken” anbefales. Gå eksempelvis i Christian d. Fjerdes fodspor og besøg vægtige historiske scener som Rosenborg og Rundetårn, hvor du kan vandre op og få blik over byens gamle tage og spir. På toppen af Rundetårn kan du også nemt få overblik og pege andre af den byggeglade konges mægtige bygningsværker ud.

Et væld af våde og vilde aktiviteter i DGI Byen

Elsker dit barn sport og fysisk aktivitet, så er DGI Byen et paradis! Her finder I hovestadens vildeste vandkulturhus, bowling og klatrevægge – få bare at nævne få aktiviteter, som DGI Byen råder over.

Når man er sammen om fysiske aktiviteter, som man måske ikke er helt god til, griner man mere og der etableres helt naturligt et bedre nærvær. Har du brug for at styrke tilliden i samværet mellem du og dit barn, fx efter barnet har været mobbet, kan sportslige aktiviteter være helt essentielt. Husk altid at rose barnet for at turde kaste sig ud i en ny sportsgren, som det ikke er helt tryg ved. DGI Byen er som designet til at give børn ny glæde og selvværd, da leg og læring mixes genialt.

Papirøen – perfekt for madnørden!

Er dit barn vild med mad og madlavning, så må I ikke snyde jer selv for Papirøen og den store street food hal. På Papirøen finder I nemlig alverdens retter under ét tag, ligesom den skønne udsigt over havnen indbyder til at sidde og snakke længe. Smut ind efter endnu en lækker ret og slap af i hinandens selskab.

Comments Off on Tag på lærerig udflugt med nærvær og gode samtaler